Segítség álláskeresőknek

Hogyan tudok regisztrálni álláskeresőként a jobhunting.hu weboldalon?

Kattints a „Regisztráció” linkre majd add meg a szükséges adatokat és már regisztráltál is.

Elfelejtettem a jelszómat. Mi a teendő?

Bejelentkezésnél kattints az „Elfelejtett jelszó” gombra és add meg a regisztrációhoz használt e-mail címedet. E-mailedre automatikusan kiküldésre kerül egy jelszó visszaállító link.

Hogyan tudom feltölteni az önéletrajzomat?

Az önéletrajzodat a fiókodban tudod feltölteni/szerkeszteni, az „önéletrajzom” menüpont alatt. De a főmenüben az „Önéletrajz feltöltés” linkre való kattintással is elérheted. Kitöltéséhez regisztrációval kell rendelkezned.  

Mire jó a „CV előnézet”?

Ezzel a funkcióval a munkaadó szemszögéből láthatod, hogy is néz ki az önéletrajz adatlapod, ugyanis jelentkezésnél ezzel találkozik először. (Tanácsos kitölteni!)

Ha kinéztem egy állást, de egyelőre nem szeretnék jelentkezni, van lehetőségem elmenteni?

Igen, van. Az álláshirdetés lapon van lehetőséged elmenteni és a Fiókodban a „Mentett állások” fül alatt fogod látni. Fontos, hogy ezt csak a hirdetés lejártáig fogod látni, utána törlődik automatikusan. 

Van lehetőségem hírlevelet készíteni?

Igen, van. Ezt a felső menüpont „Hírlevél készítés” linkre való kattintással tudod megtenni a legegyszerűbben. A fiókodban a „Hírleveleim” menüpont alatt látod, hogy eddig milyen hírleveleket állítottál be magadnak. Ott bármikor törölheted őket és állíthatsz be magadnak másikat. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött.

Milyen gyakran érkeznek hírlevelek?

Nem szeretnénk, ha velünk lenne tele az e-mail fiókod, de azt is ismerjük, ha valaki aktívan állást keres. Ezért néhány naponta fog érkezni állásértesítő hírlevél, amennyiben állítottál be ilyet. 

Ha van állásom, vagy már nem szeretnék értesítéseket kapni a legújabb állásokról, le tudok iratkozni a hírlevelekről?

Természetesen igen. Ma már ez nem kérdés. Számunkra nagyon fontos, hogy elégedett legyél az oldallal. Bármikor leiratkozhatsz a fiókodban a hírlevelek törlésével, vagy az e-mail végén található leiratkozás linken keresztül. 

Sok állásra jelentkeztem. Látom valahol az előzményeket?

Igen, a fiókodban a „Jelentkezések” fül alatt látod korábbi jelentkezéseidet.

Megtaláltam a számomra legmegfelelőbb állást és szeretném törölni a fiókomat. Hogy tudom ezt megtenni?

A fiókodban a „Fiók törlése” link alatt tudod ezt megtenni. Fontos, hogy ha törlöd álláskereső fiókodat, minden azzal kapcsolatos beállítást, mentést, hírlevelet törlünk. Tehát minden törlésre kerül. Természetesen van lehetőséged újra regisztrálni. 

Megtetszett egy álláshirdetés. Hogyan tudok jelentkezni?

Az álláshirdetés oldalán a „Jelentkezés” gombra való kattintással tudsz jelentkezni.

Nem találok önéletrajz adatbázist nálatok.

Sok más funkció mellett, ezt is tervezzük bevezetni. Folyamatosan fejlesztjük az oldalt.